tisdag 31 maj 2011

Konfirmation mm 31/5


Mors Dags uppvaktning - och farmor blir alltid extra glad när det även innebär hundbesök! Disas visit uppskattades också av övriga boende - hon skulle göra sig perfekt som servicehund rutinerad som hon är genom sitt dagliga värv som tandsköterska!

Fin konfirmation..


... och hela härliga Håmansgänget!


Manliga representanter från familjeklanen



Sen blev det grillkalas - och det behövs många män för att grilla ;-)


Systrar som också firade Mors Dag!


Fin konfirmand som sluppit ur kåpan...


.... och Klara som precis hann hem från Bulgarien!


Yngste gästen provar sig igenom sortimentet av hjälmar - denna passar väl bra?

Alldeles snart är vi redan i juni månad... Maj har som brukligt är gått i ett rasande tempo och om ytterligare några veckor tror jag att det är läge att börja andas lugnare igen!
Examinationen i vårens KBT kurs gick bra och det känns fint att ha ytterligare några verktyg att tillgå i verktygslådan.
Finputs av söta Inka, städning och diverse inköp, god middag med grabbar och trevlig kväll på stan med tjejer stod på lördagens schema. Söndagen inleddes med uppvaktning av farmor på Mors Dag och färden fortsatte sedan direkt vidare till kusin Björns konfirmation. Fin högtid i kyrkan och därefter roligt grillkalas hos familjen Håman. Intensiv arbetsdag på måndag och sedan kvällspyssel och avkoppling med inköp och plantering av balkongblommor, puuh.. Ser framemot en ledig torsdag denna vecka och räknar med mera "hundputs" inför lördagens utställning och grytträning förstås! Som vanligt innebär tillvaron en salig men bra blandning av arbets-, hund-, familje- och umgängesliv!!

Inga kommentarer: