onsdag 3 juni 2009

Mycket på gång - 3/6

Så här rund och trött är Iris nu när ca en vecka återstår....
... medan det var full fart på hennes betydligt smärtare kullsyster Isa vid kvällens grytträning!

Den sedvanliga onsdagsträningen var ikväll både lång och kall, usch vad jag frös trots alla kläder! Hundarna gjorde dock bra ifrån sig men än fattas lite - och för Kornelias del väldigt lite - innan det är dags för anlagsprov. Det är så roligt med dessa flitiga unga Koraller och deras likaledes mycket ambitiösa ägare. Konny kunde idag inte delta i grytträningen då den kolliderade med hans månadstävling på brukshundsklubben. Klara skulle igår på sin första grytträning i Stjärnvik och Karolina åker i morgon på grytläger i Fällfors och vi önskar förstås henne, kompisen Leo och matte och husse Liz och Ingemar en riktigt trevlig vistelse.
Mycket roligt känns det också att veta att ett gäng trevliga valpspekulanter ivrigt väntar på att Iris ska nedkomma med sin Lapis Lazuli kull och om drygt en vecka är det dags! Nedräkningen har börjat och valplådan är nedburen från vinden till sovrummet.
Resten av veckan är lika intensiv som början har varit... Mycket att göra på jobbet och tiden räcker alls inte till. Innan det blir helg ska det också hinnas med föräldramöte, diverse träningar och på fredagskvällen ska åtminstone några i familjen vara funktionärer på "Bil Bingo på Höjda"... Inte riktigt den typen av aktivitet man självmant väljer! Men på lördag och söndag kommer helt frivilliga åtaganden för min del. Utställningsresor både lördag och söndag och däremellan 50-års kalas, mycket trevligt alltihop men programmet kan förstås bli lite hektiskt. Stackars Ulf har inte valt helgaktivitet själv, han har tandläkarjouren både lördag och söndag!

Inga kommentarer: