söndag 4 oktober 2009

Redan Oktober 4/10

Multich Hux Flux Bror Brilliant "Bosse" och hans unge släkting Hux Flux Lorentz Lapis Lazuli "Leo" nyss hemkomna efter en lyckad utställning - Klubbspecialen där Bosse blev BIR veteran och Leo BIR-valp!! Thanks for photo to owner Simone at kennel Roxburghs.
Vackra Laura poserar - tack för foto matte Anneli på kennel Kutbo!

Så var vi redan inne i oktober efter att september månad försvann rekordsnabbt! Den gångna veckan var fylld av arbete och kvällsaktiviteter. Vinprovarkursen är igång igen och nu med temat vin och mat i kombination, synnerligen trevligt! Denna gång provade vi fyra mycket goda vita viner med olika karaktär och från skilda håll i världen - dessa skulle sedan testas tillsammans med fyra förrätter för att se vilka smaker som "gifte" sig bäst. Vad sägs om carpaccio på oxfilé respektive lax, avocadomousse med skaldjur och jordärtskockssoppa med grillad pilgrimsmussla? Har också tillsammans med en kollega startat Active Parenting kursen med en föräldragrupp vilket känns både roligt och spännande!
Hockeysäsongen är i full gång vilket för herrarna i familjen innebär att väldigt mycket tid tillbringas i diverse ishallar... Förutom egna matcher och träningar så har denna vecka även Löfbergs Lila Arenan besökts för elitseriematch men även gästats av NHL-proffsen i Detroit Red Wings - då var Axel lyrisk när han kom hem!
Helgen har mestadels inneburit praktiskt arbete i hemmet, nödvändigt men ganska trist! De senaste dagarna tycker jag mig också ana att Kornelia är lite lojare än vanligt vilket jag förstås hoppas är tecken på dräktighet!
Härliga rapporter och foton droppar in från föregående kull och det är fantastiskt roligt att få höra och läsa hur bra alla trivs med sina L-valpar och hur väl de utvecklas! Idag har en Korall varit i farten - Lina ( Karolina Korall) ställdes ut i Sundsvall med fin kritik men utan placering och så var det bara drygt 50 mil att köra hem till Arvidsjaur....

Inga kommentarer: