söndag 25 oktober 2009

En BIR-valp till.... 25/10

Hux Flux Lava Lapis Lazuli debuterar med BIR och BIG-4 valp i Tromsö! Tack för foto från finalringen till Mari Lindström, kennel Markulis!
Stolt tjej med fina rosetter!
Hux Flux Laurits Lapis Lazuli alias "Sigge Snygg" övar för snart är det hans tur att äntra ringen - visst gör han skäl för namnet?


... och så sockersöta rövardrottningen Lovis - Hux Flux Lovisa Lapis Lazuli


Höstdelikatess - nyfångad och nykokt hummer direkt från Grebbestad!


Höstvy från mitt promenadstråk längs Frykens strand


Nu är det riktig höst och löven faller, kvällarna är mörka och ganska mysiga om tänder lite ljus... En aktiv vecka är till ända och förutom fullt upp med jobb har jag kommit igång med yoga - roligt -och även haft en trevlig kväll med vinprovning av Madiranviner och god middag i Munskänkarnas regi. Ja, det var faktiskt så trevligt att min vinprovande kompis och jag direkt bestämde oss för att bli medlemmar så detta blir ett återkommande inslag i tillvaron!
Höstshoppat kläder har jag också gjort och det innebar bland annat en härlig röd kappa som lyser upp lite i höstmörkret.
I går var det förstås hockey och sedan ett stort och trevligt 50-års kalas med mycket god mat och vin så i morse var det riktigt skönt med övergången till vintertid och en timme tillgodo!
Under gårdagen höll jag tummarna för Lava i Tromsö, nu var det hennes tur att debutera i utställningsringen. Hon följde i kullsyskonens fotspår och blev nu den tredje Lapis Lazuli valpen som startar "karriären" med att bli BIR-valp! Lava nöjde sig inte med detta utan slog till med en grupplacering också och blev BIG-4 i tuff konkurrans. Stort GRATTIS till henne och matte Ingrid! Lava är inte bara vacker hon tränar flitigt också! Alldeles nyss kom också en rolig rapport från Lovis med nytagna foton på "sockersmulan". Också Sigge har hört av sig under veckan och berättar om sin tillvaro med boxerbröderna på "stormattes" jobb och aktiviteter med "lillmatte". Inte nog med det, han får följa med husse i skogen och har visat sig helt oberörd av skott och mycket förtjust i att lugga skjuten räv, vad månde bliva?
Foton på moster Isa visar att hon är riktigt rund om magen nu när det bara är några dagar kvar innan det är dags för valpar i Molkom, vi väntar med spänning! I Arvidsjaur har Lina datat Nisse under den gångna veckan så vi håller tummarna för tillökning i juletid.
Klara och Axel ser framemot en ledig vecka, novemberlov är inte illa! Pratade precis med Frida i London via Skype och hon är allt annat än ledig... Med två jobb blir det över 60 arbetstimmar i veckan + teaterstudier!! Inte utan att man blir lite bekymrad för den unga damens höga tempo! Victor gör sina sista arbetsdagar i Manila och även där var det mycket jobb in i det sista. Under veckan far han tillbaka till Kina och denna gång ska han vara stationerad i Huangzou och arbeta där och i Shanghai.
Själv ska jag nu börja förbereda för god söndagsmiddag med hösttema. Ingen tvekan om att vi lyxar till det med förrätten färsk hummer! Vi fick den levande leveransen direkt från Grebbestad igår så bättre kan det inte bli!

Inga kommentarer: