onsdag 13 augusti 2008

Välkommen Isa 13/8

Isa med familj och kompisen Castro

Här var det snabba ryck! Förra veckan när Ingela och jag pratade om tikvalp i så visste vi inte att fina Hux Flux Isa Iskristall behövde ett nytt bra hem - och nu är hon här!! Ingela med dotter åkte direkt till Tyskland och hämtade henne hos Gundula och Jörg. De var ledsna över att behöva lämna bort henne men har man hamnat i onåd hos "Ryska maffian" finns ingen annan utväg... Och de var mycket glada över den fina lösningen! Så nu bor Isa i Molkom med familjen Plahn-Lindström och vi kommer att få se mer av henne! Idag följde hon med sin systerson Castro - Svinghammars Absolut Reddy - för att titta på grytträningen. Castro var jätteduktig men Isa fick inte prova. Efter bara ett dygn i sitt nya hem var det inte läge för ännu fler nya intryck. För "gammelmatte" var det förstås enormt roligt att återse Isa efter 2 ½ år! Iris fick idag bara träna på att gräva sig fram och Julle gjorde fint ifrån sig men efter semestern var det lite krångligt med hyllan som tidigare varit favoriten.
Första arbetsdagarna har känts bra, inte minst är det roligt att träffa alla goa arbetskamrater igen. Det drar ihop sig till en intensiv helg med kalas både borta och hemma, trevligt hundbesök och utställning i Drammen. Och så ska vi förstås hålla tummarna på lördag när både Norrlandsbordern och Skånebordern går av stapeln!

2 kommentarer:

Piondröm sa...

Hej Marie!!
Vad kul att upptäcka att ni har en blogg !!! Vi har också en men den handlar om trädgård. Tindra har blivit en kattmamma/trädgårdshund. Hon har det största hjärtat jag någonsin varit med om, hon är 100% kärlek. Hon är familjens älskling nr 1. Hon blev ingen utställning /jakthund men hon kommer nog bli en berömd trädgårdshund, hon har varit med i en del repotage, och nu har vi gått och vunnit en tävling som Drömhem och trädgård har varje år. Sveriges vackraste trädgård. Tindra blev fotad en hel del så jag hoppas att hon kommer med på någon bild. Det kommer ut den 18 sep. Jag har massor att berätta om henne...........
Ha det så bra vi hörs!!

Piondröm sa...

Jag glömde skriva avsändare.
Carina och Ken Schill Tranemo