lördag 16 april 2011

Västeråsutställning 16/4


Det gäller att handlern tar ut stegen ordentligt, eller hur det nu uttrycktes ;-)))


Fina tjejer - Hux Flux Laura Lapis Lazuli vinner öppen klassen med matte Anneli som handler!


Koncentrerade handlers i tävlan om Bästa Tik!


Vackra och mycket trevliga halvsystrar - hundarna alltså!!! CH H F Iris Iskristalls döttrar ur kullarna K-M , fr v H F Kornelia Korall, H F Laura Lapis Lazuli och H F Målly Månsten, fotade av Annika snart ägare till H F Nova Nattkristall!


Vi vill också ut ....


Blå hane, tror kanske att namnet är Nilas...


... och då är ju detta Nåjde Nattkristall!



Nova eller Naja?


Eller kanske Naja... eller Nova...? Tvillingsystrar och fortfarande lika som blåbär!

"Vanor är till för att brytas - eller ingen regel utan undantag" så därför en lördagskvällsblogg istället för en söndags- eller måndagsdito!
Inser att om det ska hinna bli något inlägg alls gäller det att göra det nu! Det verkliga livets realiteter har en tendens att inverka menligt på nätaktiviteten - och en himla tur är det förstås att det förhåller sig så :-)
Idag har det i alla fall varit säsongspremiär på utställningsfronten. I arla morgonstund färd till Västerås, ett stående inslag på agendan de senaste 15 åren!
Denna gång var tre Hux Flux ädelstenar representerade - Kornelia, Laura och Målly. Alla tre skötte sig exemplariskt och fick omdömet excellent! Målly debuterade med den äran och blev tvåa i juniorklassen med CK, Laura vann öppen klass men blev efter en stunds tvekan från domaren utan CK p g a en för dagen alltför nytrimmad päls, Kornelia vann bruksklassen med CK och blev slutligen Bästa Tik-4!
Helt ok resultat alltså men den största behållningen var nog ändå det sociala nätverkandet, så trevligt att träffa många härliga hundvänner igen efter vinterns lågsäsong.
Nattkristallerna utvecklas väl och blir förstås allt roligare och mer sociala för varje dag som går, nu börjar även små sylvassa tänder ge sig till känna!
Valpköpare kommer på besök under morgondagen och det ska bli trevligt! I övrigt väntar en minst lika intensiv vecka som den gångna... Jag hoppas dock att att min envisa och jobbiga förkylning ska börja ge vika. Det har varit tungt de senaste dagarna med feberkänsla, värkande huvud och bihålor, rinnande näsa och ögon. Dessvärre gör man ju som så många andra som tror sig vara oumbärliga, jobbar på!
Så nu blir det med nödvändighet en tidig kväll som avrundas med stilla lyssnande på CD:n "Stans bästa band, Eldkvarn 1971-2011 "- grymt bra!

2 kommentarer:

Malin sa...

GRATTIS till fina utställningsresultat
för halvsystrarna! Hjälp vad valparna
växer, tycker allt den mörka hanen ser
ut som en Nilas - JÄTTEfint namn!
Ha en härlig påskvecka - GLAD PÅSK!

Mimmi sa...

Tack för dina trevliga kommentarer Malin :-) Sista arbetsdagen nu, sedan hägrar en veckas semester!
Önskar er en riktigt skön och GLAD PÅSK!