måndag 11 april 2011

Växande valpar 11/4


Stolta föräldrar som tyckte att det var väldigt trevligt att träffas igen!


Suddig och söt Nallebjörn!


Blåögd tik!


Blå hane


... och en tjej till!


Laurie och pappa Matthew åkte tidigt från Kinna för att träffa valparna!


Avslappnat gäng....


Klara firas på 19-års dagen...


På väg till....


.... Ristorante Alfie, Oxfilé Provencale och Tiramisu!


Turkos hälsning från Karibien......


.... underbara stränder ... suck....

Ännu en vecka som passerat i högt tempo och varit fylld av allehanda - och allehunda - aktiviteter! Jobb och kurser, valpar och trimning - och många besök!
Nu är vi tillbaka i stan igen och Nattkristallerna har bytt valplådan mot valphage och verkar nöjda med att kunna ta ut svängarna lite mer.
Namnen blir Nilas, Nåjde, Nova och Naja men vem som är vem vet vi inte än - inväntar att lite mer personliga drag ska bli tydliga innan det är dags för dop!
Redan måndag efter en helg som som försvann blixtsnabbt. Hann i alla fall med att få trevliga besök, dansa natten lång på ett roligt 100-års kalas och fira Klara som fyller 19 år idag!
Förmodar att även denna vecka kommer att gå alldeles för fort och vara slut innan den hann börja...
Våren är äntligen här på allvar och vinterkappa och läderstövlar har bytts ut mot skinnjacka och skor - härligt! Mindre härligt är att Axel och jag blivit riktigt vårförkylda, men det hör väl årstiden till!
I Ukraina hade våren inte hunnit så långt - enduroresenärerna hade i alla fall haft en rolig vecka även om åkningen inte höll toppklass och alla kom hem utan andra skavanker än diverse blåmärken.
I London beskriver Frida försommarväder med bara ben och Victor kom nyss tillbaka till Mexiko City efter utflykt till Karibien.....

Inga kommentarer: