onsdag 23 december 2009

Endast tomten är vaken... 23/12

God Jul önskar vi!

Endast tomten är vaken ... Sådan är i alla fall känslan då julafton begynner om en liten stund och det är tyst i huset... Nästan i alla fall! De senaste dagarna har gått i sanslöst högt tempo -det kunde nog vara hälsosamt med fortkörningsböter på ett stundom alltför snabbt leverne! Nu är vi äntligen snart i mål och har dessutom avnjutit en jättetrevlig kväll hos min bror med familj som så många år tidigare "Dagen före Dopparedagen!"
Nästan hela familjen är samlad inför julhelgen och det är förstås underbart att ha Frida hemma igen om så bara för ett par veckor. Måste verkligen ge en eloge till döttrarna för allt julförberedande arbete de gjort dvs handla, städa... Men vi kommer verkligen att sakna Victor som är kvar i Shanghai över jul :-(
Vill passa på att tacka alla underbara valpköpare för julhälsningar och klappar, jag blir så otroligt glad över detta och alla lovord över era hundar! Några finns att beskåda under julhälsningar här på bloggen medan åtskilliga andra har sin givna plats i kökets "tomteställ" för traditionella julkort! Långt uppe i norr har "Fina Lina" blivit mamma , hon följer släkttraditionen att valpa snabbt och enkelt och resultatet blev 2+4, följ kullen på kennel Pine Spitz! Här hemma har mammas älskling Boris fyllt 14 år idag och tvärtemot allt gängse vetande har han som alltid fått choklad i födelsedagspresent eftersom det är det bästa han vet!
Nu är det dags för tomteuppdrag, klockan har passerat midnatt så tomten kan med gott samvete lägga klappar under granen och i barnens julstrumpor!
En riktigt GOD JUL önskar jag er alla!

Inga kommentarer: