onsdag 27 maj 2009

Kvällar i maj 27/5

Iris är rund om magen, bara två veckor kvar.....

När kvällarna blir ljusa får dygnet så många fler timmar... I vart fall känns det så! Kornelia och jag har precis kommit innanför dörren efter att ha tillbringat kvällen vid grytet liksom ett stort antal andra hundar av varierande grythundsraser. Även idag var hon verkligen duktig, tar sig med lätthet runt i gångarna och är riktigt vass framför grävlingen. Julle som tränat liggande förträngning tar nu den utan problem - dilemmat är att han nu lägger sig ner även i den stående förträngningen! Visst tar han sig igenom på det viset också men det är ju onödigt mödosamt... Konny kom igång riktigt bra han också så det var roligt att se!
En annan kvällsaktivitet ägde rum i början på veckan då jag la jag spår åt Kornelia och hur det gick ska vi tala tyst om.... Ingen succé precis och inte vet jag om det berodde på dålig spårläggare eller oförstående hund (eller kanske en kombination av båda delarna)! Desto roligare var det i går kväll när vi tittade på fotbollsmatch i Grums, extra spännande eftersom det var en DM match och det handlade om att "vinna eller försvinna". Glädjen var stor när Axel alldeles på sluttampen klämde in det avgörande 2-1 målet så nu är laget kvalificerade för kvartsfinal. Imorgon är det dags för match i den ordinarie serien så det blir nog ännu en kväll som tillbringas utomhus.
Ja, det var de lokala nyheterna! Victor har uppdaterat hemsidan med lite mer kontinentala dito där Bosses (MULTICH Hux Flux Bror Brilliant ) avkommor fortsätter att vinna och erövra nya titlar, titta gärna på nya foton!

Inga kommentarer: