söndag 18 december 2011

GOD JUL 18/12


GOD JUL önskar tomtenissarna Victor, Kornelia och Iris....


.... och Tomtemor själv (fotot taggat mig ovetande på facebook av Victor med den rörande texten "My beautiful mother, the woman who is keeping our family together..."


Victors första svenska julbord på sex år efter många år världen över - men inte heller detta år blir det jul i Sverige!


Medan Frida som tidigare flerårig Londonbo haft möjligheten att fira jul i Sverige och denna dag kan det bli fler julbord än ett!

Nu närmar vi oss julspurten med stormsteg! Och nog spurtar vi alltid men inte mot ett traditionellt julfirande. Mycket av jobb, studier och annat men ett minimum av julklappar och julmat vilket känns både skönt och tomt.
Istället är det dags att börja fundera på vart man stoppat undan sina shorts och vilken ranson av solskydd och taxfree man kan tänkas behöva!
Bara ett par arbets- och studiedagar återstår och det känns som att snart vara framme vid målsnöret - eller snarare kanske vid ett av delmålen.
Idag har vi faktiskt avnjutit årets enda julbord, helt utan detta frosseri kan man ju inte vara! Det blev en trevlig eftermiddag på källaren Munken med alla fyra barnen och Ulfs bror och lite förtida julklappsutbyten.
Under veckan har också andra trevligheter ägt rum bl a den årliga julfesten med jobbet med god buffé utan jultema.
Vi funderar förstås över våra nyparade tikars tillstånd där Inka är lika pigg som vanligt medan Kornelia verkar precis lika superdräktig som förra gången.... Det är bara att hoppas att det stämmer bättre nu!
I övrigt vill vi önska alla en riktigt GOD JUL och tackar för alla fina julkort och trevliga julhälsningar!!

Inga kommentarer: