måndag 12 december 2011

Decemberkalas 12/12


Veckans "babe" - Hux Flux Nilas Nattkristall!

Trevlig avskedsmiddag på restaurang Blå!

Nästa kalas var Kalles 75 års dag som firades i Grebbestad...

... där de modigaste passade på att bada i tunna och hav!

En decembervecka med full fart och i ett huj har även tredje advent passerat. En kväll med mycket trevlig avskedsmiddag för praktikens personal... Så härligt att vi trots den oerhört sorgliga anledningen kunde ha en riktigt rolig kväll med suberb mat, många skratt och glada minnen!
Helgen gick även den i kalasens tecken - nu var det dags för Kalles 75 års fest!
Denna firades förstås i Grebbestad i sällskap av släkt och vänner så det var ett stort sällskap som njöt av god mat och dryck. De modigaste badade också i tunna och 8-gradigt hav.
På hundfronten väntar vi förstås med spänning på att så småningom kunna se om de senaste helgernas parningsresande verkar ge önskat resultat. Tills dess får vi hålla tillgodo med den uppdaterade valpsidan där det finns foton på föräldrar och stamtavlor för de båda kullar - Onyx och Pärla - som förhoppningsvis väntas i månadsskiftet januari-februari.
Har missat att "skryta" om att Dino, SE L CH LPELIT LP1 Hux Flux Godwin Granat för en tid sedan vann KM i bruks tillsammans med duktiga ägare och förare Maria! Visserligen en inofficiell tävling men att bli klubbmästare med uppflyttningspoäng är bra jobbat av en liten border i konkurrans med stora bruksraser. Stort grattis till det!
Positiva rapporter kommer från Nattkristallernas ägare och ett litet smakprov på fina Nilas förberedande träning finns här!

Inga kommentarer: