tisdag 2 september 2008

Inte bara hundar... 2/9






Ja, ni som följer bloggandet har ju förstått att jag gillar att "skryta" om mina hundar och visa foton på hur stiliga de är! Men nu inskränker sig detta inte längre till enbart hundarna utan nu tänkte jag ta tillfället i akt att visa även fina barn! Klara och Axel figurerar sedan tidigare i olika vardagssammanhang men det är inte så lätt att fota barn som befinner sig på andra sidan jordklotet. Victor har varit hemifrån länge och försörjt sig som modell, först i London, sedan Shanghai och nu i Hongkong. Frida åkte direkt efter studenten i våras till Victor i Hongkong. Där jobbar hon som engelsklärare för yngre barn men nu börjar även hon få in en fot i modellvärlden.. Vi håller förstås tummarna för att allt ska gå bra för dem och att de är hemma till jul, lite pirrigt är det naturligtvis att de är så långt borta och att man inte kan supporta "live". Men det är tur att det går att ha tät kontakt via mail och chatt! I morse kom helt nytagna foton och här kommer ett litet smakprov! Vem som är vem syns förhoppningsvis och även att bilderna har olika teman. Gissa vilket foto som benämns "worker"!
Läget här hemma då? Hundarna äter fallfrukt i stora lass i sin hundhage och gissa om det hörs ( och luktar!)? Tre tikar löper i olika stadier och Boris har glömt bort att han snart fyller 13 år.... Jag hoppas bara att de inte sätter igång Iris också eftersom det inte är dags än på ett par månader. Men hundpromenaderna är extra härliga så här under tidig höst, september kan vara en alldeles underbar månad om vädrets makter är med oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vackra barn, men det är inte så konstigt med er som föräldrar. Frida och du, Mimmi, ser mer ut som systrar än mor och dotter. Säg till Ulf, att minus ett och annat kilo, så går han och Victor som bröder ;-)